Laat me weten als jouw 'gut feeling' aangaat...

Uncategorized Sep 18, 2018
 

Een korte video voor jou vandaag, vanuit de Nederlandse zon. Gewoon, opgenomen tijdens een middagwandeling, omdat ik teveel in de regelstand stond. Zonder zonder bril, dus ik zit behoorlijk te knijpen met mijn ogen. Maar misschien gaat het allemaal niet zo om de buitenkant, en juist om de binnenkant, de intentie. Voel vooral van waaruit, en waartoe  ik spreek.

Zittend in de Nederlandse heerlijke zon, wetende dat ik over nog geen twee weken in de Ibizia-zon zit. Samen met een groep prachtige vrouwen, die ondanks alle mitsen en maren hebben besloten hun gut-feeling te volgen en 'ja' te zeggen tegen mijn uitnodiging om ieder voor zich 'in haar spoor' te vallen.

Wanneer jij dit hoort en ziet, en je voelt een 'ja' (wat je hoofd erbij zegt, mag je voor eventjes negeren), dan mag je mij persoonlijk mailen op leontine@leontineboxem.nl. Maximaal 1 alinea, wat er gebeurt tijdens het kijken en luisteren en waarom ook jij nú, ondanks alle mitsen en maren in jouw hoofd en...

Continue Reading...

Wat leven vanuit intuïtie van je vraagt

perfectonvolmaakt blog Jul 21, 2018
 
Het is wonderlijk hoe ik me afstem in dit proces.... voelen, naar binnen keren, aanvoelen, voorvoelen, laten komen, loslaten, nog eens afstemmen en vooral aligned blijven.
 
Ik wéét dat er nog een paar lichtjes zijn die een plek gaan hebben in de villa op Ibiza, in oktober. Dit is niet een kwestie van teveel of te weinig aanmeldingen. Het gaat om het matchen van de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment. Een paar kamers zijn reeds gevuld, andere hou ik bewust vrij voor diegene waarbij ik meteen kippenvel krijg als ze zich aanmeld. Een kippenvel dat niets met de buitenkant, functie, leeftijd, uiterlijk of staat van dienst te maken heeft. Kippenvel dat aangaat als teken dat alles klopt.
 
Het is leven en ondernemen vanuit intuïtie.
Niet met mijn hoofd zorgen dat alles zo snel mogelijk volzit. Het is durven blijven in de creatieve spanning, de ruimte tussen iets neerzetten en het inkaderen.
Het is spannend en roep van alles op....
Continue Reading...

Hoe jij in je spoor kunt vallen

perfectonvolmaakt blog Jul 09, 2018
 

Oh wow, hoe mooi als je een beeld krijgt en dan inspired action onderneemt. En dat het dan allemaal realiteit wordt :) 

Lees hier welke droom uitkomt. 
Maak jij deel uit van deze droom?
Kijk, voel, luister, lees. Bezin. En kies dan.

Hier vind je alle informatie en mogelijkheid je aan te melden:
Retraite Ibiza 'In je Spoor'

Deels zijn de plekken reeds bezet.
Maar er is nog ruimte.

Omdat ik wacht op precies de juiste persoon op het juiste moment.
Zodat zij elkaar daar mogen ontmoeten.
Samen met mij.
Op het heerlijke Ibiza.

Liefs,

Leontine

Continue Reading...

Leven na een ziekenhuisleven

perfectonvolmaakt blog Jun 14, 2018
 

Zodra iemand weer hersteld is van een ziekte, verdwijnt langzaam het besef dat een leven na een ziekenhuisleven vaak achter de schermen doorloopt. Het is een soort onzichtbare wereld.

Als je mij op social media voorbij ziet komen, zie je mijn creaties, challenges, programma's, dankbaarheid voor dankbare klanten, mooie inzichten. Misschien krijg je iets mee van mijn scheidingsproces. Misschien weet je dat ik ernstig ziek was. Maar waarschijnlijk heb je geen idee. Geen idee van hoe doorvlochten mijn leven nog altijd is met ziekenhuisbezoeken. Van 'bijzaken'. Ik zie ze niet als grote obstakels. Maar dat zegt meer iets over de ernst van mijn leukemie verhaal. Het zijn ziekenhuisbezoekjes 'even tussendoor'. Want ik sta weer zo vol in het leven, en vol in mijn onderneming en creatiekracht. Maar dit is er ook. En soms overvalt de zwaarte ervan me ineens en kan ik heel diep verdriet voelen.

Daarom vandaag vanaf een bijzondere plek deze video. Opgenomen onder de afdeling van het UMCG waar ik...

Continue Reading...

Sta jij wel eens niet 'aan'?

perfectonvolmaakt blog May 27, 2018

Vandaag iets over me-time. En waarom het nodig is. Herken je het, dat het moeilijk is om prioriteit te geven aan tijd-voor-jezelf? En dat hoe drukker je het hebt (dus hoe nodiger je het hebt), hoe lastiger het is om echt even me-time te maken voor jezelf?
Ik vind het zelf soms knap lastig, dus ik neem je even mee...

'Aan' staan

Wanneer je het leven volop beleefd, sta je gemiddeld genomen veel 'aan'. 

'Aan staan' kan zijn dat je in je eigen spoor valt, dat je in een stroom terecht komt waarin dingen kloppen. Waarin  zaken 'als vanzelf' lijken te gaan. Momenten waarin je veel energie voelt, alsof je de hele wereld aan kan. Je bewustzijn is verscherpt. Je wéét dingen, hoort/ziet/voelt meer dan gemiddeld. Je voelt je verbonden. Er zijn mogelijkheden en je gáát....

Soms sta je echt 'aan', meer in de vorm van aangespannen zijn. Meer een gevoel van geleefd worden. Van van hot naar her bewegen, aan het einde van de dag blij zijn dat het meeste op...

Continue Reading...

Hoe is het met jouw 'kut-feeling'?

perfectonvolmaakt blog May 03, 2018

We kennen natuurlijk de term 'gut feeling'. Een onderbuikgevoel, een aanvoelen, een voorgevoel, een intuïtief instinct dat je iets vertelt.

Een engelse term. Maar als je hem als Nederlander een beetje simpel uitspreekt hoor je natuurlijk makkelijk 'kut-feeling'. Eh....?! Really, Leontine?!? 

Oke, oke... Het is ook weer niet echt een woord om zo openbaar te zeggen. Maar sinds ik in 2016 met een vriendin in  Birmingham (Engeland) was op een 3 daagse HayHouse Summit met internationale speakers is het voor mij een mooie herinnering geworden.

Een "Oh ja, dat is waar"

'Gut' wordt vaak genoemd als 'onderbuik gevoel'. Maar ik ontdekte daar dat de echte vrouwelijke wijsheid nog lager in ons lichaam huist. Inderdaad. In de 'kut', onze vagina. Daar is de verbinding met onze oeroude vrouwelijke wijsheid zo goed voelbaar. De verbinding met moeder Aarde (jaja, het is niet voor niets moeder aarde, en niet vader aarde).

Die week in Engeland gingen...

Continue Reading...

iOpener Podcast #006: Judith Webber over puurheid, eigenheid en verbinding

Uncategorized Mar 26, 2018

PODCAST #007

In deze aflevering interview ik Judith Webber. Tijdens mijn interview met Judith vertelt zij hoe je van hokjes naar puzzelstukjes kunt gaan en wat dat je oplevert aan energie, plezier en verbondenheid. Ze leert ons hoe we onszelf en anderen kunnen waarderen en vieren dat we uniek zijn. We horen hoe Judith haar transformatie van 'mess into message' beleefd heeft.

Wat kun je doen?

  • Beluister & download hierboven deze aflevering van de iOpener Podcast . 
  • Bekijk hieronder de Visual Notes & de contactgegevens van mijn gast van vandaag.
  • Ga naar iTunes om te luisteren en je te abonneren op de iOpener Podcast, dan komen nieuwe afleveringen automatisch naar je toe. 

Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpener Podcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). Kijk...

Continue Reading...

Wat is JOUW ruimte?

innerlijke vrijheid Mar 07, 2018
 

Nadat ik vanmorgen een enorm inzicht had, wilde ik in deze video dit meteen met je delen.

Ben jij je bewust van hoeveel bewegingsruimte je eigenlijk WEL hebt?
Wat zijn de dingen die je overboord kunt gooien na deze video? Welke beperkende gedachte mag nu stoppen - zodat jij NU kunt bewegen? Onderweg naar waar jouw leven jou wil brengen? 

Ik ben benieuwd!
Laat me hieronder in de comments weten wat je bezig houdt, of op z'n minst dat het je tegenhoudt...

Liefs,

Continue Reading...

iOpenerPodcast #005: Revlie Schuit over creëren, ondernemen, spelen en flow

iopener podcast Jan 31, 2018

PODCAST #005

Tijdens mijn interview met Revlie Schuit vertelt ze waarom het belangrijk is jezelf 'permission to play' te gaven, wat ze met bellenblaas en roze haar heeft. We hebben het over hoe ze creëert maar ook hoe ze haar business runt, en hoe het allemaal begon. 

Wat kun je doen?

  • Beluister & download hierboven deze aflevering van de iOpener Podcast . 
  • Bekijk hieronder de Visual Notes & de contactgegevens van mijn gast van vandaag.
  • Ga naar iTunes om te luisteren en je te abonneren op de iOpener Podcast, dan komen nieuwe afleveringen automatisch naar je toe. 

Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpener Podcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). Kijk voor meer inzichten die je binnenwereld openen ook even hier.

VISUAL NOTES

Naar aanleiding van elk...

Continue Reading...

Echt mogen zijn, zelfs als je gaat scheiden

Waarom openbaar delen dat je gaat scheiden?

Ik heb er lang over nagedacht of en hoe ik dit zal schrijven. Want, wat doe je als je een (deels) online business hebt en als je na een lange periode van soul searching hebt besloten om te gaan scheiden; om een einde te maken aan de eenheid van een gezin met drie prachtige kinderen? Deel je dat? Ben je er open over? Want horen dit soort prive zaken wel op social media? Het gaat in wezen natuurlijk helemaal niemand iets aan waar ik woon en wat er in mijn paspoort staat. Ik voel me (in tegenstelling tot vroeger) dan ook niet verplicht om open kaart te spelen.

Maar er zijn zoveel goede redenen te bedenken om dit wel te doen. Dus ja, ik deel het.
Het is deel van mij en deel van mijn leven.
Ik ben er niet trots op, maar ik schaam me er ook niet voor.
Het is wat het is.

WHAT'S IN THE NAME

De makkelijkste reden is dit. Ik verander mijn naam terug van Leontine Vermeer Boxem naar Leontine Boxem. Dat gaat natuurlijk een keer opvallen. En dan komen de...

Continue Reading...
1 2 3 4 5 6 7
Close

50% Complete

Ontvang meer moois!

Meld je aan voor mijn mailinglist en ik houd jou als eerste op de hoogte van nieuwe content en aanbiedingen. 

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en spam niet!